Zakelijk

surfkids

 

Het interactieve medium voor en door kinderen

Surfkids is een combinatie van een magazine en een internetplatform dat gericht is op kinderen in de leeftijd 7-12 jaar oud. Het magazine staat vier keer per jaar boordevol met interessante content, prijsvragen, winacties en diverse spelletjes. Op het interactieve platform is al deze content terug te vinden en hebben kinderen de gelegenheid om zelf content aan te leveren. Zij bepalen deels hoe de komende editie van het magazine eruit komt te zien en leveren hier materiaal voor aan.

 

Puk, Spike, dr. Albert, Kootsj, Igor en Gummie staan op Surfkids voor hen klaar om met ze over het platform te ‘surfen’. Naast de content uit het magazine zorgen zij er samen voor dat hen op de website ook nieuwe dingen leest en leert. Iedereen heeft zijn eigen onderwerpen en specialiteiten. Gezamenlijk maken ze ook de gekste avonturen mee! Soms maken ze zelf een uitstapje naar het magazine en vind hen ze terug in een leuke strip of verhaal.

 

Samen met de kinderen willen wij Surfkids laten uitgroeien tot het leukste en meest interessante entertainmentplatform voor kinderen. Surfkids moet niet alleen een stuk ontspanning en plezier bieden, maar ook informatief en interessant zijn. Dit willen wij bereiken door kinderen bij het product te betrekken en mee te laten werken en daarnaast ook zelf met vernieuwende en interessante content te komen. Het concept draait volledig om kinderen en wij willen het beste kanaal voor kinderen worden. Dit gaan wij bereiken door samen met kinderen de inhoud van onze media te bepalen en vorm te geven!

 

Mogelijkheden:

 

Goudsponsor

Goudsponsor

  • Ontvangt 4 edities van Surfkidsmagazine.
  • Ontvangt banner (goudsponsor) voor eigen website.
  • Logovermelding in magazine

 

Informeer naar tarief.

 

Zilversponsor

Zilversponsor

  • Ontvangt 2 edities van Surfkidsmagazine.
  • Ontvangt banner (zilversponsor) voor eigen website.
  • Logovermelding in magazine

 

Informeer naar tarief.

 

Bronssponsor

Bronsponsor

  • Ontvangt 1 editie van Surfkidsmagazine.
  • Ontvangt banner (bronssponsor) voor eigen website.
  • Logovermelding op de website

Informeer naar tarief.

 

De banner die u krijgt is een unieke banner die beschikbaar gesteld wordt door Surfkids voor de periode zolang het sponsorabonnement duurt. Er zal een basisinstructie beschikbaar gesteld worden, waarna u vervolgens vrij bent om de banner op uw website te plaatsen. Elk sponsorschap zal zijn eigen banner met bijbehorende kleur hebben.

 

Daarnaast is het mogelijk om Platinasponsor te worden. Dit zal inhouden dat er gezamenlijk gekeken wordt naar wat de mogelijkheden zijn voor bijvoorbeeld een advertorial of een kindvriendelijke actie ten behoeve van de kinderen.

 

stichting-opkikker

metakids

Make A Wish

Met vriendelijke groet,

Surfkids

Site voor kinderen van 6 tot 13 jaar. Veilig, fun en educatief.