Zakelijk

surfkids

Surfkids is een online interactief platform inclusief een magazine dat elk kwartaal gratis aan kinderen in ziekenhuizen wordt aangeboden. Het magazine zal direct gekoppeld zijn aan de website en zal voornamelijk educatieve, fun en informatieve content bevatten. Het magazine zal viermaal per jaar worden uitgegeven en zal gevuld worden met relevante thema’s zoals bijvoorbeeld Pasen, Zomervakantie, Halloween en Kerst. Daarnaast zullen er kleurplaten en educatieve items in staan. De website, het interactieve platform, zal als verlengstuk fungeren en wij hopen de kinderen daarin uit te nodigen om een bijdrage te leveren in de vorm van verhaaltjes, linkjes en foto’s van huisdieren. Daarnaast kunnen er games worden gespeeld die zowel amusement als educatieve eigenschappen zullen hebben. Het idee rondom Surfkids zal worden bijgestaan door een zestal (cartoon)karakters die ieder hun eigen rol en set van onderwerp hebben. Het is de bedoeling dat de content naar mate de tijd vordert steeds uitgebreider en gevarieerder wordt.

Om het magazine gratis aan te kunnen bieden en advertentievrij te houden kunt u een, of meerdere, edities sponsoren. Het sponsorschap kunt u zichtbaar maken door middel van een banner, die door ons beschikbaar wordt gesteld, op uw website. Dit is een mooi onderdeel dat u kunt meenemen in het kader van “Maatschappelijk verantwoord ondernemen”. Momenteel hebben wij een drietal begunstigden aan ons gebonden die een bijdrage zullen ontvangen per sponsorschap, namelijk: Make-a-Wish Nederland, Stichting Opkikker en Stichting Metakids. Met het wegvallen van de traditionele advertentieruimte vervallen ook de prijzen van de voorgaande jaren. Er kan een bijdrage geleverd worden per editie tot een bijdrage voor 4 edities. Hieronder vindt u de prijzen:

Goudsponsor

Goudsponsor

  • Ontvangt 4 edities van Surfkidsmagazine.
  • Ontvangt banner (goudsponsor) voor eigen website.
  • Logovermelding in magazine

 

Informeer naar tarief.

 

Zilversponsor

Zilversponsor

  • Ontvangt 2 edities van Surfkidsmagazine.
  • Ontvangt banner (zilversponsor) voor eigen website.
  • Logovermelding in magazine

 

Informeer naar tarief.

 

Bronssponsor

Bronsponsor

  • Ontvangt 1 editie van Surfkidsmagazine.
  • Ontvangt banner (bronssponsor) voor eigen website.
  • Logovermelding in magazine

Informeer naar tarief.

 

De banner die u krijgt is een unieke banner die beschikbaar gesteld wordt door Surfkids voor de periode zolang het sponsorabonnement duurt. Er zal een basisinstructie beschikbaar gesteld worden, waarna u vervolgens vrij bent om de banner op uw website te plaatsen. Elk sponsorschap zal zijn eigen banner met bijbehorende kleur hebben.

 

Daarnaast is het mogelijk om Platinasponsor te worden. Dit zal inhouden dat er gezamenlijk gekeken wordt naar wat de mogelijkheden zijn voor bijvoorbeeld een advertorial of een kindvriendelijke actie ten behoeve van de kinderen.

 

stichting-opkikker

metakids

Make A Wish

Met vriendelijke groet,

Surfkids

Site voor kinderen van 6 tot 13 jaar. Veilig, fun en educatief.