Zakelijk

surfkids

 

Het interactieve medium voor en door kinderen

Surfkids is een combinatie van een magazine en een internetplatform dat gericht is op kinderen in de leeftijd 7-12 jaar oud. Het magazine staat vier keer per jaar boordevol met interessante content, prijsvragen, winacties en diverse spelletjes. Op het interactieve platform is al deze content terug te vinden en hebben kinderen de gelegenheid om zelf content aan te leveren. Zij bepalen deels hoe de komende editie van het magazine eruit komt te zien en leveren hier materiaal voor aan.

 

Puk, Spike, dr. Albert, Kootsj, Igor en Gummie staan op Surfkids voor hen klaar om met ze over het platform te ‘surfen’. Naast de content uit het magazine zorgen zij er samen voor dat hen op de website ook nieuwe dingen leest en leert. Iedereen heeft zijn eigen onderwerpen en specialiteiten. Gezamenlijk maken ze ook de gekste avonturen mee! Soms maken ze zelf een uitstapje naar het magazine en vind hen ze terug in een leuke strip of verhaal.

 

Samen met de kinderen willen wij Surfkids laten uitgroeien tot het leukste en meest interessante entertainmentplatform voor kinderen. Surfkids moet niet alleen een stuk ontspanning en plezier bieden, maar ook informatief en interessant zijn. Dit willen wij bereiken door kinderen bij het product te betrekken en mee te laten werken en daarnaast ook zelf met vernieuwende en interessante content te komen. Het concept draait volledig om kinderen en wij willen het beste kanaal voor kinderen worden. Dit gaan wij bereiken door samen met kinderen de inhoud van onze media te bepalen en vorm te geven!

Goede doelen

stichting-opkikkerMake A Wishmetakids

Maar Surfkids is meer. Naast een platform dat kinderen samen brengt, inspireert en entertaint is Surfkids ook erg betrokken bij de maatschappij. Surfkids is namelijk ontstaan uit het eerdere Kind en Ziekenhuis, een kleurboek dat in Nederlandse ziekenhuizen werd verspreid om zieke kinderen ontspanning te bieden. Omdat dit product niet meer voldeed aan de huidige wensen en behoeften van de kinderen in deze leeftijdscategorie is Surfkids ontstaan.

Naast dat de huidige vorm beter aansluit bij de wensen en behoeften van kinderen, is er nog een groot voordeel. Surfkids zet zich nog steeds in voor het bieden van ontspanning aan zieke kinderen, maar is ook gericht op alle andere kinderen in de leeftijd 7 tot 12 jaar. Het magazine Surfkids wordt ook in Nederlandse ziekenhuizen verspreid en werkt nog altijd samen met de goede doelen: Make-A-Wish Nederland, Stichting de Opkikker en Metakids.

Om het blad te realiseren en de goede doelen te ondersteunen wordt er gewerkt met sponsoren. De bedrijven die meehelpen aan de realisatie van het magazine doneren indirect aan de eerder genoemde goede doelen, want een deel van de opbrengst gaat naar deze doelen. Ook krijgen de goede doelen ruimte in het magazine. Op deze manier hebben zij de mogelijkheid te laten zien wie zij zijn en waar ze voorstaan. Het creëren van maatschappelijke betrokkenheid is een belangrijk doel van Surfkids en wij helpen u graag bij het realiseren van uw maatschappelijke doelen.

Mogelijkheden:

Bronssponsor

Bronspakket

 • U ontvangt 1 editie (kwartaal) van het Surfkids magazine.
 • Logoplaatsing op www.surfkids.nl, klik hier voor het voorbeeld.
 • U ontvangt een banner (bronssponsor) voor uw eigen website.

Tarief € 150,00 excl. BTW.

 

Zilversponsor

Zilverpakket

 • U ontvangt 2 edities (half jaar) van het Surfkids magazine.
 • Logoplaatsing in Surfkids magazine tot 2019
 • Logoplaatsing op www.surfkids.nl, klik hier voor het voorbeeld.
 •  U ontvangt een banner (zilversponsor) voor uw eigen website.

Tarief € 275,00 excl. BTW.

 

 

Goudsponsor

Goudpakket

 • U ontvangt 4 edities (jaar) van Surfkids magazine.
 • Logoplaatsing in Surfkids magazine tot 2019
 • Logoplaatsing op www.surfkids.nl, klik hier voor het voorbeeld.
 • U ontvangt een banner (goudsponsor) voor uw eigen website.

Tarief € 500,00 excl. BTW.

De banner die u krijgt is een unieke banner die Surfkids tijdens de looptijd van uw sponsorschap beschikbaar stelt.

Mocht u geïnteresseerd zijn of meer informatie willen ontvangen dan kunt u contact opnemen met info@surfkids.nl

 

Site voor kinderen van 6 tot 13 jaar. Veilig, fun en educatief.