Duinen Zathe

Voor één entreeprijs toegang tot alle attracties
inclusief eten & drinken!

Attractiepark Duinen Zathe is een stoer, overzichtelijk park voor kinderen van alle leeftijden.Wij hanteren één entreeprijs voor een dag vol plezier, vermaak en vertier inclusief eten en drinken. Het park biedt een compleet dagje uit voor een betaalbare prijs. Nieuw dit jaar het Verkeerscircuit uit het Verkeerspark Assen en de achtbaan ‘

Bezoek www.duinenzathe.nl

Avifauna

Maak kennis met de Stellers’ zeearend, de reuzentoekan en de blauwgele ara! De mooiste vogels ter wereld zijn te vinden in Avifauna. Ook halfapen, zoals ringstaartmaki’s en rode vari’s, hebben hier hun thuis. Kijk toe hoe de apenverzorgers ze voeren en hoe de pelikanen en pinguïns te eten krijgen. Zelf voeren? In de Lori Landing geef je zelf de lori’s – kleine honingpapegaaitjes – cupjes nectar.

Bezoek www.avifauna.nl

Het Blanckendaell Park

Het Blanckendaell Park bestaat uit een Zoo met allerlei soorten dieren: van boerderijdieren, als de geit of de ezel, tot exotische dieren als de pinguïns of de papegaai. Het is een dolle beestenboel in Tuitjenhorn. Het park heeft ook een museum, waar de bezoeker met een grote collectie antieke landbouwwerktuigen voor even terug gaat in de tijd. Daarna genieten bezoekers van een kopje koffie in de cafetaria, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. Ook is het mogelijk om hier een kinderfeestje te vieren of een ander evenement. Ook voor senioren en gehandicapten zijn er verschillende arrangementen.

Bezoek www.blanckendaellpark.nl

Kinderparadijs Binky

Bij Kinderparadijs Malkenschoten kunnen kinderen gerust de hele dag spelen. Speel een potje minigolf, bouw een eigen hut, ga waterfietsen of breng een bezoekje aan Binky’s huis. Binky is de mascotte van Kinderparadijs Malkenschoten. Er rijdt zelfs een Binkybus door het speelpark. Zing in de bus een liedje over Binky en rij langs alle dieren van de kinderboerderij. Er lopen allerlei verschillende dieren rond op de kinderboerderij. Alpaca’s, cavia’s, geitjes, konijnen, pony’s en nog heel veel andere beesten. Je mag ze niet zomaar van alles laten eten: voor vijftig cent kun je ze een handje speciaal voer geven.

Bezoek binky.nl

Speelpark Oud Valkeveen

In de prachtige, bosrijke omgeving tussen Naarden en Huizen ligt Speelpark Oud Valkeveen, een speelparadijs waar ieder kind de tijd van z’n leven heeft. Vlieg van de megaglijbaan of klauter op de klimvulkaan, terwijl het zonnetje heerlijk straalt. Of schuil bij slecht weer bij één van de overdekte attracties of in de bioscoop waar grappige tekenfilms draaien. Leun als ouder ondertussen met een rust hart achterover, want het park is veilig, kindvriendelijk en overzichtelijk. Het park heeft een grote speelweide, een theater, een eigen strand aan het Gooimeer en voor de volwassenen voldoende plekken om te genieten van de zon en de natuur.

Bezoek www.oudvalkeveen.nl

Kasteelparkborn

Apen, alpaca’s en stekelvarkens struinen in hun verblijven rond de ruïne van Kasteelpark
Born. Vroeger was het een kasteel, nu is het een sprookjesachtige dierentuin. Waar eerst de siertuin van het kasteel lag, leven nu allerlei exotische dieren. Loop over de oude kasteelbrug en ontmoet alle bijzondere bewoners van het kasteelpark.

Bezoek www.kasteelparkborn.nl

Speelpark klein Zwitserland

In Speelpark Klein Zwitserland staat de hoogste schommel van Nederland en de langste buisglijbaan van Europa! Die moet iedereen een keertje proberen! Ook het Avonturenbos is een echte aanrader. Lekker klauteren in de klimtoestellen of een echte boomhut maken.

Bezoek www.skz.nl