Taart van Pannenkoeken.

Vraag je vader of moeder je te helpen

INGREDIENTEN

Voor 12 a 15 pannenkoeken:,

500 g bloem

2 eieren

olie

½ liter water

½ liter melk

een snufje zout

Appelstroop

Poedersuiker

250 ml slagroom

 

Pak een beslagkom doe hier de melk, water en de eieren in en klop de eieren los

Voeg de bloem en een snufje zout toe, roeren tot een glad beslag.

Zet een  pan op het vuur giet olie in de pan en verdeel het over de hele bodem, als de pan goed warm is giet je 1 soeplepel in de pan verdeel over de gehele bodem, wacht tot de onderkant helemaal loslaat en draai de pannenkoek dan om sla de pannenkoek klaar is leg je hem op een plat bord. Bak eerst alle pannenkoeken af en laat de pannenkoeken afkoelen in de koelkast.

Klop de slagroom op, zet de appelstroop en de poedersuiker klaar.

Haal de pannenkoeken uit de koeling, pak de eerste pannenkoek en leg deze op een plat bord

Besmeer deze met appelstroop, leg de tweede pannenkoek hier boven op  en besmeer deze met een laagje slagroom, vervolgens weer een pannenkoek met stroop, wissel dit om en om af.

Spuit op de laatste laag mooie rozetten van slagroom en garneer het met halve schijfjes appel en bestrooi de taart met poedersuiker.

Snijd hem in puntjes en genieten maar!