Hoe ziet jouw Herfst smiley eruit?

De 2 winnaars van de Smiley speakers zijn?

Justin Groot

maggie de brito

 

 

 

 


Gefeliciteerd met je prijs! Deze komt zo snel mogelijk naar jullie toe.

Nikon

De winnende foto

De mooiste Halloween foto is van Jessie Riethoff en wint een Nikon
COOLPIX S33 verpakt in een mooie kit met rugzak.

Gefeliciteerd met je prijs! Deze komt zo snel mogelijk naar je toe.

Gamemaster

Win één van deze leuke bordspellen!
Het juiste antwoord op deze prijsvraag was C: van de spellen Hotel Amsterdam en Zwarte Kater zijn strategie, tactiek en geluk spelkenmerken.

Er waren ontzettend veel mensen die dit goed hadden, maar wij kunnen helaas maar 6 spellen weggeven. Uit de vele juiste inzendingen hebben wij zes namen getrokken en zijn de winnaars:

Storymaker
Daphne Visser
Ewan Zaaijer

Zwarte Kater
Willeke Brugge
Dylan Vught

Hotel Amsterdam
Corinda Wit
Rocky Dwayne Zweistra

Gefeliciteerd! Jullie winnen het spel waar jullie naam onder staat. Deze zal zo snel mogelijk naar jullie toegestuurd worden.

Doe mee en maak kans op 1 van de 10 knuffels van Cleanlease

De knuffel van Tim heet meneer Beer en het vriendinnetje van mevrouw Muis is natuurlijk Tess! Had jij deze twee vragen goed beantwoord? Kijk dan snel of jij 1 van de 10 winnaars bent van een super schattig knuffelmaatje. De winnaars zijn:

Mirjam Hellingman
Angela Stam
Will Langenberg
Carina Peters
Leonora Rijkhof
Jefta van Dam
Nordin Ezzahir
Sarah Janssens
Kim Rolefes
Familie Jaasma

Gefeliciteerd met jullie knuffel! Deze komt zo snel mogelijk naar jullie toe.

Win de DVD Paw Patrol: Jungle Rescues

Marshalll is een dalmatiër en Chase reageert soms allergisch op veren en katten. Alleen hoefden we jullie dat eigenlijk niet te vertellen, want er waren ontzettend veel mensen die ons de juiste antwoorden hadden gestuurd! Uit al deze goede antwoorden konden wij helaas maar 4 winnaars selecteren, na een willekeurige loting zijn de winnaars geworden:

Berend Schaap
Cedric Cock
Nency van Essen
Zoë Halsema

Gefeliciteerd! De DVD Paw Patrol: Jungle Rescues zal zo snel mogelijk naar jullie verstuurd worden.

 

Sinterspeurtocht!

Pfoe gelukkig wisten jullie alle letters op onze website te vinden zeg! Het woord was pepernoten, hoe toepasselijk voor sint en zijn pieten. Had jij het goed? Kijk dan snel of jij 1 van de 5 iDance Headsets hebt gewonnen. Een leuk cadeautje om pakjesavond mee te beginnen toch? De winnaars zijn:

Mariella Martens
Marc de Raden
Jasmin Post
Koen Boudewyns
Nynke Keuning

Gefeliciteerd! De headset wordt zo snel mogelijk naar jullie toegestuurd.

Prijswinnaars van de Drouwenerzand actie.

De mascotte van Drouwenerzand attractiepark heet: Danny de Denneboom!
Er waren ontzettend veel mensen die het juiste antwoord naar ons hebben opgestuurd, maar er konden helaas maar 10 mensen winnen. Check hieronder of jij 1 van de 10 prijswinnaar bent!

De winnaars zijn:
Alexis Papaikonomou
Danielle Lagerburg
Maryse van ’t Geloof
Annelies van Hurne
Froukje Bruinsma
Dani Waalwijk
Rika Bekkema
Maaike ten Hoor
Mieke Kertodikromo
Marescha Creatief

 

Gefeliciteerd! Jullie winnen allemaal 2 tickets voor Drouwenerzand. De tickets zullen zo snel mogelijk naar jullie toegestuurd worden.

 

De winnaars van de actie “maak het verhaal af”

Wat een talenten!  We hebben de 5 beste en origineelste verhalen hebben we uitgekozen.

Dr. Albert en de pompoen

Dr. Albert bedenkt op een regenachtige maandagmorgen dat het een goede dag is om te gaan experimenteren met pompoenen. Hij belt Puk op en samen met Spike gaan ze opzoek naar een paar pompoenen en proefjes die te doen zijn met pompoenen. “Kijk eens dr. Albert, hier staat dat de grootste pompoen 1190 kilo weegt.” “Dat is wel een hele grote pompoen, ik denk niet dat wij die hier in Nederland zullen vinden Puk.” Terwijl dr. Albert tegen Puk praat, begint er in zijn hoofd een plannetje te ontstaan. “Maar Puk, zullen wij anders proberen de grootste pompoen te kweken? Met alle snufjes en dingetjes in mijn lab kunnen wij dat vast!” Na wat gemompel en bedachtzaam gepraat gaat Puk toch akkoord, “laten we het maar doen Albert!”

Spike heeft na wat speurwerk in de buitenlucht ’s middags toch een geschikte pompoen gevonden. Trots komt hij aan bij Puk en dr. Albert die het lab al hebben klaargezet voor dit heuse experiment. “Goed zo Spike, die ziet er fantastisch uit!” Roept dr. Albert vol enthousiasme. “Dr. Albert, ik kan online niet vinden of wij de pompoen sneller kunnen laten groeien.” “Dat is niet erg Puk, ik weet wat ik doe! Als wij dit op de goede manier aanpakken komt het goed.” Dr. Albert legt de pompoen in een kastje, dat lijkt op een moestuin en veel water, grond en compost gaat hij samen met Puk aan de slag. Aan het einde van de middag staat alles klaar en trekken ze deur achter zich dicht. “Nu is het afwachten Puk.” Dr. Albert en Puk spreken af dat ze overmorgen samen bij de pompoen gaan kijken.

Na een dag is dr. Albert toch wel heel nieuwsgierig, maar tot zijn teleurstelling is de pompoen niet gegroeid. Hij snapt er helemaal niks van. Eigenlijk wil hij Puk morgen verassen, maar dan zal de pompoen toch snel moeten gaan groeien. Dr. Albert besluit om de pompoen een klein beetje groei elixer te geven en hoopt dat die morgen iets gegroeid is. De volgende dag komt Puk samen met Spike naar Dr. Albert om de pompoen te bekijken. “Ik weet niet of het gelukt is Puk.” Zegt dr. Albert een klein beetje teleurgesteld. “We gaan het zien! Ik ben heel benieuwd en als het niet is gelukt, dan hebben we toch een leuke middag gehad.” Zegt Puk lachend. Puk pakt de deurklink vast en doet de deur voorzichtig open, in het lab ziet ze vervolgens dat………

En de winnaars van 2 kaarten voor de Julianatoren zijn:

1. Marga Beugels

Hij komt binnen , en ziet een klein kooktoestel staan. Hij is erg verrast, en zegt wat krijgen we nou! Oma van puk is lekkere soep aan het maken. Ze zegt jongens kijk maar niet zo verbaasd, het is

Afgelopen om altijd maar friet en hamburgers te eten. Pompoen is Heel gezond , zit vol met vitamine, en heel lekker. Jullie blijven alleen gezond als jullie mijn soep eten . En ze zijn heel blij dat oma zo bezorgd om hun is. En eten met smaak de soep op!

2. Saar Noa

De pompoen is veranderd in een ieniemienie pompoentje, zo klein dat  hij bijna niet meer te zien is. ‘Oh nee,’  denkt dr. Albert. Hij heeft zich vergist en heeft de pompoen in plaats van groei elixer, elixer om te krimpen gegeven.  Nu zal het nog langer gaan duren voordat de pompoen heel groot is en wat een teleurstelling is dit voor Puk. Maar Puk heeft een idee: hij vraagt zich af hoe klein de kleinste pompoen is die er bestaat?  Want misschien hebben ze nu niet de grootste, maar wel de kleinste pompoen die er bestaat?!?!

3. Peggy Elizen

de pompoen is verandert in een reusachtige vleesetende plant, die zijn tentakels al naar hun uitsteekt ! De verstrooide dr. Albert heeft de potjes met groei elixer en levens elixer per ongeluk omgewisseld.

Puk is nu gestopt met lachen, ze worden nu serieus bedreigd. Snel leid jij de pompoen af, roept dr. Albert naar Puk. Puk gaat rare gebaren maken naar de pompoen, intussen pakt dr, Albert snel het tegengif. Na het over de vleesetende pompoen te hebben gespoten, verandert hij gelukkig snel weer in de kleine pompoen waar ze me begonnen. Het was niet alleen een leuke middag maar vooral een spannend avontuur. Laten we toch de natuur maar gewoon zijn werk laten doen voortaan zegt Dr. Albert, Puk knikt instemmend en is blij dat het toch allemaal goed is afgelopen.

4. Vera Kroes

Het hele lab bijna helemaal kaal en leeg is. Maar in een hoek zit een….. hele grote MUIS ! Wwwwwat is dat…stamelt Puk, er zit een monster in het lab!! Hahahaha, nee hoor Puk, zegt Dr Albert, de muis heeft de pompoen opgegeten en wat bij de pompoen niet gelukt is, is wel bij de muis gelukt. Maar nu moet de muis nog klein worden, zucht Puk. Hmmm, even wachten Puk, ik stop terugdraai korrels in een blok kaas, daar gaat ie…. En ja hoor, een uurtje later is de muis weer klein. En de pompoen dan, ?vraagt Puk.Tja, zegt Dr Albert, dat wordt tv kijken met een gekocht bakje pompoenen soep!!!! Hahahaha, daar moeten ze allebei hartelijk om lachen.

5. Vera Dijk

de pompoen weg is. ‘Hoe kan dit nou?!’ roept dr. Albert. Puk kijkt verbaasd in het rond. ‘Zal iemand de pompoen hebben gestolen?’ vraagt Puk zich hardop af. ‘Als dat zo is, had ik dat wel gemerkt, aangezien het alarm dan af was gegaan..’ antwoord dr. Albert. Beiden weten ze niet zo goed wat ze moeten zeggen. Puk loopt naar de plek waar de pompoen zou moeten zijn. Ze ziet een flesje staan en vraagt aan dr. Albert wat dit is. ‘Dit is groei elixer’, antwoordt dr. Albert en legt de situatie van gisteren uit. Puk pakt het flesje op en begint te lachen. ‘Haha dr. Albert, dit is KRIMP ELIXER!’ Dr. Albert slaat zichzelf voor zijn hoofd. ‘Dát is dom’ zegt dr. Albert. ‘Maar’, zegt Puk, ‘dan zou de pompoen hier wel moeten zijn, maar dan is hij gekrompen!’ Dr. Albert loopt naar Puk toe, maar voordat hij bij haar is, stapt hij op iets ter grootte van een erwt en WHOESJ, glijdt daarop uit. ‘Auw..’Stamelt dr. Albert, terwijl hij over zijn billen wrijft. ‘IK HEB HEM!’ schreeuwt Puk. De erwt waar dr. Albert over uit is gegleden, blijkt helemaal geen erwt te zijn, maar de pompoen!
 

Van harte gefeliciteerd met de 2 tickets! Jullie zullen de kaartjes zo snel mogelijk ontvangen.

Winnaars vakantiekiekje

Ontzettend jammer dat de vakantie alweer voorbij is.. Maar jullie hebben zulke leuke foto’s ingestuurd dat ook wij bijna weer terugkwamen in de vakantiesferen. Uit alle leuke, gekke, bijzondere en mooie vakantiekiekjes hebben wij na lang beraad toch 5 winnaars kunnen kiezen.
De winnaars van een iDance headset zijn:

Antonia Bleker

Antonia-Bleker

Edze Tijsma

Edze-Tijsma

Benthe Mols

benthe-mols

Robin Kostense

Robin-Kostense

Mirre Peeters

mirre-peeters

Gefeliciteerd met de iDance headset! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Emotify prijsvraag

In het spel Emotify is er een verwijdervak. Het icoontje hiervan stond in het magazine afgebeeld. Wist jij de betekenis en had je ons het juiste antwoord gestuurd? Kijk dan snel of je een emotify game hebt gewonnen.

De winnaars zijn:

Vinnie Steeghs
Albertina Diepen
Karlijn Nieuwenhuize
Ilse Keuning
Elisabeth Mols
Jeffrey van Geel
Lorenzo Duijn
Familie v.d Lek

Van harte gefeliciteerd met het emotify spel! Jullie zullen dit spel zo snel mogelijk via de post ontvangen.