Online games

Spikesdoolhof

Spikes doolhof

In een wondere 3D wereld is Spike zoek geraakt. Kun jij Flippy helpen in zijn zoektocht naar Spike? Tijdens je zoektocht moet je onderweg zoveel mogelijk tennisballen zien te vinden om punten te behalen, maar ook je tijd is heel belangrijk! Het allerleukste is dat er maar liefst 9 levels zijn waar jij je doorheen moet zien te puzzelen, dus plan genoeg vrije tijd in.(mac/pc)

Boter,Kaas en eieren(klik op de afbeelding om het spel te spelen)

Boter, Kaas en Eieren

Boter-kaas-en-eieren wordt gespeeld op 3 bij 3 velden. In het begin zijn alle velden leeg. De ene speler klikt op een plaatje (b.v. Gummie) en de andere speler een een plaatje (b.v. dr.Albert) Degene die drie van zijn eigen tekens op een rij heeft (diagonaal, verticaal of horizontaal), heeft gewonnen.

Memorie

Memory

Als je een kaartje aanklikt verschijnt er een plaatje. Als er twee verschillende plaatjes verschijnen, worden de vakjes teruggedraaid, d. w. z. weer blanco. Zijn het echter twee dezelfde plaatjes, dan blijven ze staan. Zo gaat het door totdat alle vakjes zichtbaar zijn.

Red puk uit de handen van Igor

Red Puk uit de handen van Igor

Leid Spike succesvol langs verschillende hindernissen en tegenstanders, verzamel onderweg punten om het volgende level te halen en Puk van uit de handen van Igor te redden. Om dat te bereiken, moet in totaal 10 levels met goed gevolg worden voltooid.

Puzzel!

Los de puzzel op!

Schuif de puzzelstukjes op de juiste plaats, er zijn 6 verschillende puzzels en 3 levels.

Site voor kinderen van 6 tot 13 jaar. Veilig, fun en educatief.