Popstars

BRUNO MARSbruno
Op jonge leeftijd was Bruno Mars al bezig met muziek. Op vierjarige leeftijd trad hij op met liedjes van Elvis Presley (Filmpje: Bruno Mars als Elvis Presley). Zodra Bruno Mars de middelbare school had afgerond, vertrok hij naar Los Angeles om daar een carrière in de muziek te beginnen. Dit was niet gemakkelijk. Voordat Bruno doorbrak als solo artiest, schreef hij liedjes voor o.a. Cee Lo Green, B.o.B, Flo Rida en Sean Kingston. Uiteindelijk werd Bruno bekend met ‘Nothing on you’ samen met B.o.B. Al gauw kreeg hij meer bekendheid met o.a. de hits ‘Just the way you are’, ‘Billionaire’, ‘Grenade’ en ‘The lazy song’. Inmiddels heeft hij al twee albums uitgebracht en is hij bezig met zijn tweede tour.

BROEDERLIEFDEBroederliefde
Broederliefde is een Nederlandse rapgroep afkomstig uit de Rotterdamse wijk Spangen. De groep bestaat uit vijf leden: Emms (Emerson Akachar), Jerr (Jerzy Rocha Livramento), Sjaf (Javiensley Dams), Edson(Edson Cesar) en Mella (Melvin Silberie). In 2016 bereikten ze met de plaat Hard work pays off 2 de eerste plaats in de Album Top 100.

JUSTIN BIEBERJustin
Justin Bieber was 15 jaar toen hij gescout werd. Zowel Usher als Justin Timberlake wilde Justin Bieber een contract aanbieden. Maar uiteindelijk waren de voorwaarden van Usher beter en koos Justin voor Usher. Na 2 jaar heeft Justin een film uit laten brengen die vanaf 31 maart 2011 in de bioscopen draaide. Duizenden mensen bezochten deze film. De film heet Never Say Never. Een paar dagen voordat de film in de bioscopen draaide, was hij in Nederland, met zijn toer Never Say Never. In december 2011 was hij weer in Ahoy, in Rotterdam. Bieber betekend eigenlijk ‘bever’ in het Duits. De Amerikanen hebben bedacht dat B.I.E.B.E.R staat voor Believe In Everything Because Everything Is Reachable. Het betekent: Geloof in alles, want alles is bereikbaar. En dat slaat op zijn leven.

Ariana Grandeariana
Net als vele artiesten uit deze lijst was Ariana Grande er ook heel vroeg bij. Van kinds af aan speelde ze al in het kindertheater waarna ze in 2008 haar acteerdebuut maakte in de musical 13 op Broadway. In 2009 solliciteerde ze met succes bij Nickelodeon voor de serie Victorious als Cat Valentine. Voor de rol moest Ariana haar haar rood verven, want de regisseur wou niet alleen maar brunettes in de cast hebben. Ariana Grande is natuurlijk het meest bekend van haar zangkunsten. Haar debuutsingle The Way werd groots ontvangen en is inmiddels al meer dan 300 miljoen keer bekeken op Youtube. In de tussentijd is ze uitgegroeid tot een volwaardig popster en heeft ze samenwerkingen met verschillende andere sterren zoals: Nicki Minaj, Jessie J, Iggy Azelea, Lil Wayne en Chris Brown. Haar social media cijfers liegen er dan ook niet om: Volgers op Youtube: 15,8 miljoen Volgers op Instagram: 99,1 miljoen

bron WikiKids.nl