Moppen

Heb jij ook een grappige mop en wil je hem aan ons vertellen, dan kan dat.
Gebruik het formulier hieronder om je mop in te zenden, wij zullen hem beoordelen en wanneer hij geschikt is hier op de site plaatsen!!!
Klik hier op een mop te versturen

Er waren eens drie mannen..

De eerste kon alleen ‘ja’ zeggen, de tweede kon alleen maar ‘met de kettingzaag’ zeggen en de derde alleen maar ’joepie!’ De politie kwam langs en vroeg de mannen: “Hebben jullie een vrouw vermoord?” Waarop de eerste man zegt: “ja”. De politie vraagt met welk voorwerp ze dat hebben gedaan, waarop de tweede man antwoordt: “Met de kettingzaag”. De politie vertelt de mannen dat ze de cel in moeten, het antwoord van de derde man: “Joepie!”

Linda

Een heer slaat nooit een dame!

Hans heeft zijn zusje een klap gegeven. “Maar jongen,” zegt
moeder bestraffend, “een heer slaat nooit een dame!” “Best mogelijk, maar een dame knijpt ook nooit een heer in de billen.”

Bert

Hoe oud bent u nou eigenlijk?

Vraagt een jongetje aan een oude heks: “Hoe oud bent u nou eigenlijk?” Waarop de heks antwoordt: “Eh vorig jaar werd ik 99 en dit jaar word ik dan 94.” “Maar mevrouw de heks, dat klopt toch niet. Als u vorig jaar 99 werd, wordt u dit jaar toch honderd?” Zegt heks weer: “Kan je nagaan hoe hard ik achteruit ga.”

Henk

 

Kan jij dat wel alleen?

Een klein jongetje steekt in de klas zijn vingertje op. ‘Juf, mag ik even naar de WC?’
De juffrouw bekijkt ‘t jongetje eens en vraagt: ‘Kan jij dat wel alleen?’ Waarop het
jongetje zegt: ‘Natuurlijk kan ik dat alleen.’ ‘Nou goed, grote jongen, ga jij dan maar.’ Na twee minuten komt ‘ie terug, helemaal, maar dan ook helemaal doornat. Waarop de juffrouw prompt uitvalt: ‘Zie je nou wel dat je het niet alleen kan?’ Maar hij, huilerig: ‘Ik kon het wel alleen, maar de bovenmeester moest ook en die zag me niet.’

Sander

Gras?

Een paar seconden later is de leerling klaar.
Vervolgens komt de tekenleraar kijken en zegt: “Ik zie geen gras”. “
Dat heeft de koe opgegeten,”
antwoordt de leerling. De leraar vraagt: “Waar is de koe dan?” Zegt de leerling: “Denk je dat de koe blijft staan als er geen gras meer is?”

Brigit

Wat vind je?

Wat vind je wel in december,
maar niet in de andere
maanden van het jaar?
De letter D

Willem

Een cadeautje!

De man loopt een postkantoor binnen en
vraagt om een postzegel van 78 eurocent.
“O ja,” zegt hij tegen de verkoper,
“wilt u het prijsje er af halen?
Het is namelijk een cadeautje.”

Gummie

Te laat!

Jantje kwam te laat op school, de juf vroeg:
“Waarom ben je te laat Jantje?” “Ik droomde over voetbal mevrouw.” “En is dat een reden om te laat te komen?” “Nee juf, maar ze hadden verlenging.”

Spike