Win de DVD Paw Patrol: Jungle Rescues!

Ben jij ook zo’n fan van PAW Patrol? Kijk jij altijd trouw naar de avonturen van PAW Patrol op Nickelodeon? En kun je niet wachten om deze nieuwe avonturen te zien? Beantwoord dan snel onderstaande vragen, stuur je antwoorden in via het formulier en wie weet win jij wel 1 van de 4 PAW patrol DVD’s!

Pawpatrol

Vragen:
1. Van welk ras is brandweerpup Marshall?
2. Welke PAW Patrol pup reageert soms
allergisch op veren en katten?

Meedoen kan tot vrijdag 1 december 2017, de winnaars worden binnen 7 dagen bekend gemaakt !

Klik hier om naar het formulier te gaan

 

Win één van deze leuke bordspellen!

gamemastergames
Win één van de drie leuke bordspellen! Hotel Amsterdam, Zwarte Kater en Story Makers zijn drie leuke spellen van The Game Master. Waar je in het ene spel opzoek moet naar het eten voor de muizen en in het andere spel een hoteleigenaar bent, kun je in het laatste spel zelfs je eigen verhaal vertellen! Welke van deze drie spellen lijkt jou het leukste? Als je er nog niet helemaal uit bent kun je op www.thegamemaster.nl kijken voor meer informatie!

Maar het leuke is dat wij alle drie de spellen weg gaan geven! Het enige wat je hoeft te doen is het juiste antwoord geven op onderstaande vraag:

Welke van deze 3 uitspraken is waar?
A. Story Makers is alleen voor kinderen
B. Hotel Amsterdam kun je met maximaal 10 personen spelen
C. Van de spellen: Hotel Amsterdam en Zwarte Kater, zijn strategie, tactiek en geluk spelkenmerken

Stuur het juiste antwoord in via het formulier en maak kans op één
van deze bordspellen!

Meedoen kan tot vrijdag 1 december 2017, de winnaars worden binnen 7 dagen bekend gemaakt !

Klik hier om naar het formulier te gaan

Doe mee en maak kans op 1 van de 10 knuffels van cleanlease

In ziekenhuizen, hotels en vakantieparken raken speelgoedberen en knuffeleenden regelmatig hun baasje kwijt. Cleanlease vindt elke dag verdrietige knuffels terug in het wasgoed en wil deze graag herenigen met hun vriendjes. Daarom hebben zij de website www.waarismijnknuffel.nl opgericht, waar alle gevonden knuffels terug te vinden zijn. Ben jij jou vriendje het afgelopen jaar kwijtgeraakt? Misschien dat jullie via deze site herenigd kunnen worden. Wil jij ook graag een knuffelvriendje of -vriendinnetje, of is jou knuffeldiertje nergens meer te vinden? Cleanlease geeft 10 lieve knuffels weg! Volg onderstaande stappen om kans te maken op een nieuw knuffelmaatje:

● Lees het verhaal van één van de verloren knuffels.
Ga naar www.waarismijnknuffel.nl en klik op lees het verhaal

● Beantwoord na het lezen van dit verhaal de volgende twee vragen:
1. Hoe heet de knuffel van Tim?
2. Wie is het vriendinnetje van mevrouw muis?

Vul de antwoorden in op het formulier hier

Hoe ziet jouw Herfst smiley eruit?

Smiley

Hoe ziet jouw Herfst smiley eruit?

Wie kent en gebruikt ze niet dagelijks? De Smiley® iconen zijn populairder dan ooit en worden elke dag door miljarden gebruikers verstuurd. Is het niet in een simpel WhatsApp bericht, dan is het wel op social media of zelfs de e-mail! Deze zomer lanceert Bigben Interactive een nieuwe lijn audioproducten gebaseerd op deze populaire figuurtjes, te beginnen met een heuse draadloze en compacte Bluetooth speaker. Supertof om te hebben en ook nog eens een ideale accessoire voor het nieuwe schooljaar!
Vind jij de Smiley® iconen ook zo ontzettend leuk en zou jij graag zo’n Bluetooth speaker winnen?

Doe dan snel mee!

Kies een Smiley® icoon uit en probeer deze te combineren met de herfst. Maak bijvoorbeeld een lachende smiley met herfstbladeren of een verbaasde smiley in een pompoen. Wees zo creatief mogelijk, je mag van alles gebruiken! Zorg er alleen wel voor dat de smiley goed te herkennen is. Stuur de foto van jouw Smiley creatie in via onderstaand formulier en wie weet win jij wel een van de 2 toffe smiley speakers!

Meedoen kan tot vrijdag 8 december 2017, de winnaars worden binnen 7 dagen bekend gemaakt !

Klik hier om naar het formulier te gaan.